Accessoires net dat beetje extra.

 

Geef uw auto net even iets meer uitstraling of comfort. Uiteraard kan het ook een praktisch beveiligingssyteem zijn. Bij Auto Aktief hebben we uitgebreide kennis op het gebied van accessoires. Heeft u speciale wensen? Vraag gerust ons vrijblijvend advies.

Multimedia be connected with your car

 

De navigatiesystemen en de bluetooth handsfree technologie is niet meer weg te denken in uw auto. Maar hoe zorgt u ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van deze techniek? En welke mogelijkheden zijn er nog meer? Auto Aktief heeft de kennis in huis om u verder te helpen.

 

 

Beveiligingssystemen tegen ongewenst bezoek

 

Helaas is het soms noodzakelijk... een goed beveiligingssyteem. Auto Aktief levert en monteerd diverse, SCM goedgekeurde,  soorten alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en startblokkeringen. Aangezien de eisen van de verzekeringsmaatschappij steeds strenger worden, is het raadzaam om een degelijk en betrouwbaar beveiligingssysteem te laten monteren. Auto Aktief heeft de kennis en expertise in huis.

Trekhaken wel zo handig

 

Een aanhanger, een fietsendrager of een caravan... zonder trekhaak heeft u er niet zoveel aan.  We kunnen elk type trekhaak monteren en hebben ook de software in huis om de trekhaak in te leren. Ook elektrisch wegklapbare trekhaken zijn voor ons geen probleem.  

 

 

Camerasystemen voor het betere zicht rondom

 

Eerder waren het de parkeersensoren, tegenwoordig is het de camera. Professioneel en vakkundig weggewerkt is dit ook goed achteraf te monteren. En indien mogelijk, sluiten we alles netjes aan op het scherm van uw navigatiesysteem. Zo voorkomt u eventuele parkeerschades. 

 

Cartec altijd optimale zorg voor uw auto

 

Het is een bekende vraag: Hoe houd ik mijn auto in optimale conditie? Het begint in ieder geval met de juiste reinigings- en poetsmiddelen. Auto Aktief is exclusief Cartec dealer en heeft daardoor een uitgebreid assortiment reinigings- en beschermingsmiddelen voor zowel interieur als exterieur. En ook nog eens in een makkelijke consumentenverpakking!

 

Meer informatie over Cartec