Houd uw motor schoon

Houd ook uw motor schoon

 

Zoals u weet, moet u uw auto regelmatig wassen om deze keurig schoon te houden. Om de motor schoon te houden, moet deze ook onderhouden worden. Regelmatig olie verversen en het tijdig vervangen van diverse filters zijn daar een belangrijk onderdeel van. Hiermee verkleint u de kans op vervuiling.

Vervuiling in brandstofsystemen

 

Maar er is tegenwoordig meer nodig. Doordat er tegenwoordig verschillende toevoegingen in de brandstof zitten, is de kans op vervuiling in het brandstofsysteem en verbrandingsruimte groter geworden. Vandaar dat wij bij elke onderhoudsbeurt ook een reinigingsmiddel toevoegen om ervoor te zorgen dat uw motor ook schoon blijft. Dit is niet alleen beter voor de prestaties van de motor, maar ook beter voor het milieu!

Betere verbranding ook beter voor het milieu

 

Voor benzine en diesel belangrijk

 

Het reinigingsmiddel is voor zowel benzine- als dieselmotoren belangrijk. Deze toevoeging reinigt het complete brandstofsysteem, inclusief de injectoren. Ook de verbrandingsruimten, zuigerveren en de zuigerveergroeven worden gereinigd. Daarnaast geeft de toevoeging ook een verbeterde werking voor zowel de lambdasonde en de katalysator (wel zo prettig voor het milieu).

Deze blog is geschreven door: Alex de Bruin