Niet onbelangrijk, het financiële gedeelte

 

Bij het aanschaffen of onderhouden van een auto zitten altijd financiële gevolgen. Of het nu gaat over een eventuele financiering of financial lease of over een autoverzekering, het hoort er allemaal bij. Auto Aktief kan u hierbij verschillende services aanbieden. U heeft dan één aanspreekpunt, dat is wel zo prettig.

Goed geregeld met de juiste Verzekering

 

Bij een auto hoort natuurlijk een passende autoverzekering. In samenwerking met Bosch Car Service bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan. In het kort alvast de voordelen:

  • Eén aanspreekpunt voor alles
  • 3 jaar nieuwwaarde regeling 
  • Bij een occasion een vergoeding van de aankoopwaarde tot 2 jaar
  • Géén terugval in bonuskorting bij beperkte cascoschade
  • Snelle opbouw van uw bonuskorting tot maximaal 75 %
  • Géén eigen risico als u (ruit)schade laat repareren bij Auto Aktief
  • Uw tweede auto krijgt automatisch dezelfde bonuskorting
  • Eventuele schade wordt uitstekend hersteld om waarde te waarborgen

Financieringen ontdek nieuwe mogelijkheden

 

De aanschaf voor een nieuwe of gebruikte auto is doorgaans een behoorlijke investering. En niet altijd heeft u dat geld of is dat voor u beschikbaar. Of wilt u liever het geld wat u heeft, nog even als reserve achter de hand te houden. U kunt er dan voor kiezen om de auto in maandelijkse termijnen te betalen. Auto Aktief kan in samenwerking met Dealer Totaal Concept u zowel privé als zakelijk uitgebreid van dienst zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

"Uiteindelijk draait het om vertrouwen... dat willen we niet beschamen."

Alex de Bruin - Auto Aktief

Private Lease aantrekkelijk voor elke particulier

 

Voor een vast bedrag per maand onbezorgd rond rijden in een auto volledig naar wens? Als dat u goed in de oren klinkt, dan is private lease echt iets voor u. U heeft geen omkijken naar de kosten, want onder het maandbedrag vallen alle kosten aan onderhoud, reparatie, autoverzekering en wegenbelasting. Het contract heeft een looptijd van 3, 4 of 5 jaar en is op basis van 10.000 km per jaar. Wanneer u meer kilometers rijdt betaalt u een kleine vergoeding per extra kilometer. Als u minder meters maakt, krijgt u geld terug. Kortom, u hoeft eigenlijk alleen maar te tanken!

Financial of Operation Lease ontdek de mogelijkheden

 

Zoals u wellicht weet, u hoeft voor het uitzoeken van een nieuwe auto niet meer verplicht naar een dealer te gaan. Auto Aktief werkt met verschillende leasemaatschappijen samen, waardoor de levering van uw nieuwe auto geen probleem is. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zowel financial lease als operational lease is voor ons geen probleem.