Een prachtige dag vol uitdagingen en rijplezier over mooie wegen (mits u goed rijdt!) en dat ook nog voor het goede doel. In samenwerking met Regio Ondernemers Barneveld organiseert Auto Aktief Groep een enerverende rally. Met gebruik van verschillende kaartleessystemen rijdt u over diverse mooie wegen in de natuur. 

 

De opbrengst is voor het project van Regio Ondernemers Barneveld. Door dit project, wat uitgaat van Woord en Daad, worden de cashewboeren in Afrika gesteund. 

 

meer over het project

 

Vindt u het leuk om tijdens deze Rally een extra steentje bij te dragen voor dit doel? Er zijn nog diverse sponsormogelijkheden in de vorm van advertenties of andere variaties. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Aanmelden kan tot 1 september 2019. Wees er snel bij, het maximale aantal deelnemers is 50 equipes.

 

Hoe, waar en wanneer?

 

De 6e editie van de rally vindt plaats op D.V. zaterdag 21 september. Het deelnamebedrag is € 285,- per equipe. Het programma ziet er als volgt uit:

 

  • 08:15u     Ontvangst bij Hotel 't Paviljoen in Rhenen
  • 13:00u     Lunch en rustmoment
  • 17:00u     Geplande finish bij Auto Aktief
  • 18:00u     Borrel met prijsuitreiking

Drie verschillende niveau's; om het voor iedereen leuk te houden

 

Tijdens de 6e editie van de Woord en Daad rally maken we gebruik van drie verschillende niveau's in moeilijkheidsgraad. Zo houden we het voor iedereen leuk en toegankelijk. Let op: Voor de deelnemers die al vaker hebben meegedaan: De Expert klasse is vergelijkbaar met de 'oude' Sporting klasse! Wie voor de 'oude' Touring klasse wil gaan, dient nu de Sport klasse te selecteren!

 

De organisatie behoudt zich het recht voor om, bij een te laag aantal aanmeldingen voor een bepaalde klasse, de deelnemers te verdelen over twee klassen.

 

  • Tour klasse: Eenvoudige systemen, ontspannen deelname, soms een uitdaging
  • Sport klasse: Iets moeilijker, vereist meer inspanning en regelmatig uitdagingen
  • Expert klasse: Voor de gevorderden, inspanning vereist in combinatie met lichte tijdsdruk

Aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in:

De hoofdsponsors van de Woord en Daad Rally 2019: