Service en reparatie

 

In onze moderne werkplaats verzorgen wij het onderhoud van alle merken auto’s. Van oldtimer tot nieuwe auto, van APK tot complete revisie, het is voor ons geen probleem. Auto Aktief heeft ervaren en gediplomeerde monteurs in dienst die zorgvuldig met uw auto omgaan. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en zijn daardoor voorzien van alle technische kennis en diagnose apparatuur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Topspace verhoogt uw comfort en gemak

 

Teveel ingepakt voor uw vakantie? Op skivakantie, maar u wilt toch iets extra's om de banden heen? Dagje fietsen of fietsen mee op reis? Daarvoor heeft u een dakkoffer, dakdragers, sneeuwkettingen of fietsendrager nodig, maar die voorwerpen nemen zoveel bergruimte in als u ze niet nodig hebt. Daarom verhuren we bij Auto Aktief de producten van Topspace. Zo kunt u eenvoudig en snel via ons huren en gaat u onbezorgd op pad.

 

Meer informatie of direct boeken? Klik hier. 

Aanhanger onderhoud zodat u zorgeloos en veilig op pad kunt

 

Niet alleen uw auto wordt blij van een jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar ook uw aanhanger verdient af en toe wat zorg en aandacht. Wanneer u regelmatig uw aanhanger laat controleren; kunt u de levensduur verlengen, het rijplezier behouden en gaat u veilig op weg. HIermee kunt u verrassingen op het gebied van pech of kosten voorkomen. Wij lopen uw aanhanger helemaal langs en natuurlijk ook uw caravan of camper!

Uitlijnen om u in het juiste spoor te houden

 

Een goede wieluitlijning is heel nauwkeurig werk. Trekt uw auto naar rechts of links of staat uw stuur scheef? Mogelijk slijten ook uw banden scheef af. Dit zijn voorbeelden van een verkeerde uitlijning. Een milimeter verschil kan al voor grote gevolgen zorgen.

Auto Aktief heeft de juiste geavanceerder apparatuur en kennis in huis om u ook op dit punt van dienst te kunnen zijn.   

Aircoservice zorgt dat u er koeltjes bij zit

 

Met warme dagen wel zo prettig... een airco die het doet. De airconditioning in de auto is een geavanceerde techniek. Naast koeling (of ontwaseming) zorgt de airconditioning ook voor een gezond en fris klimaat in de auto. 

Een eventuele storing vraagt veel kennis en ervaring. Wij hebben de kennis en ervaring in huis en met onze testapparatuur kunnen wij uw airconditioning controleren en vakkundig repareren.

Storing en diagnose vakkundig opgelost

 

Een storing of een lampje wat spontaan gaat branden, het kan allemaal gebeuren. Het is dan wel van belang dat dit vakkundig en snel wordt opgelost. Auto Aktief heeft uitgebreide diagnose- en testapparatuur in huis. In geval van een storing kunnen we uw auto uitlezen en de juiste diagnose stellen. 

 

 

 

Leaseonderhoud rechtstreeks bij Auto Aktief zonder de dealer

 

Auto Aktief heeft een goede en intensieve samenwerking met diverse leasemaatschappijen. Het onderhoud van leaseauto's vormt daarom geen probleem. U hoeft hiervoor dus niet speciaal naar de dealer. 

 

Meer informatie over leasen

 

Onderhoud elektrische auto: ook mogelijk bij Auto Aktief

 

Het elektrisch rijden is niet meer weg te denken. U hoeft echter voor het onderhoud van uw elektrische auto niet persé naar de dealer. Auto Aktief heeft de kennis en expertise in huis om ook uw elektrische auto te onderhouden. 

 

Meer informatie over onderhoud van elektrische auto

Vervangend vervoer om u mobiel te houden

 

Tijdens reparatie of onderhoud aan uw auto kunnen we u vervangend vervoer aanbieden. Hiervoor hebben we zowel personenauto's als bedrijfsauto's beschikbaar. En uiteraard hebben we ook onze mooie leenfietsen klaarstaan!

 

 

Bosch Car Service Pechhulp u kunt snel weer op weg

 

Pech onderweg, dat hebben we liever niet. Maar het kan altijd een keer gebeuren. Dan is het wel prettig als dit allemaal goed geregeld is. Met de Bosch Car Service Pechhulp kunnen we u ook een goede pechservice aanbieden met uitgebreide dekkingsmogelijkheden in heel Europa. Zo weet u zeker dat ook dit bij Auto Aktief goed geregeld is.

 

Meer informatie over Bosch Car Service

APK keuring veilig en zeker op weg

 

Onze RDW erkende APK keurmeesters kunnen de Auto Periodieke Keuring (APK) voor uw auto verzorgen. Uiteraard doen we dit inclusief de wettelijk verplichte viergasmeting (benzine) of de roetmeting (diesel).

In combinatie met een onderhoudsbeurt krijgt u van ons de APK gratis. Dit geldt voor zowel een grote als een kleine onderhoudsbeurt. Bij Auto Aktief kunt u zowel uw personenauto als uw bedrijfswagen APK laten keuren.

 

 

Bandenservice want er zit meer verschil in dan u zou denken

 

De band is het contact tussen uw auto en de weg. Wel zo prettig als u dan de juiste band onder uw auto heeft. Er is veel kwaliteitsverschil in banden, ook in winter- en zomerbanden. Auto Aktief geeft het juiste advies voor uw auto.

Bij ons is ook de opslag van uw set winter- en zomerbanden mogelijk. Zo ontzorgen we u graag.

Schadeherstel zodat uw auto er weer bijstaat als voorheen

 

Een ongeluk zit in een heel klein hoekje en een kras of deuk is snel veroorzaakt. Het is dan wel zo fijn dat dit vakkundig wordt gerepareerd. En ook wel prettig als er een expert is die de hele afhandeling van A tot Z keurig voor u regelt. 

Auto Aktief regelt voor u vervangend vervoer en een correcte en professionele schade afhandeling, zodat u met een gerust hart weer de weg op kunt.

 

KlantVoordeelKaart extra voordeel bij periodiek onderhoud

 

Extra voordeel, dat wil iedereen wel. Vandaar onze KlantVoordeelKaart. Als waardering voor u als klant bieden wij u deze aan. Vertrouwd op weg met onze KlantVoordeelKaart met de volgende diensten:

 

  • Gratis lampjes vervangen
  • Gratis tussentijds olie en vloeistoffen bijvullen
  • Gratis winter of zomercheck
  • Gratis accutest
  • Gratis aircocheck

 

Voor de exacte voorwaarden of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.